Smaksatt vatten

Drick nyttigt – och smakligt!

Smaksatt vatten är mycket lättare att dricka än slätt, ordinärt kranvatten – för att det är godare. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är även mödosamt att släpa med sig från affären stup i kvarten, och inte fullt så nyttigt som vårt fantastiska svenska kranvatten är.

sodavatten

Man står i butiken och väljer mellan att lägga pengar på två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare tillfällen. Kanske köper man både och, eller så handlar man läsken – för vatten finns ju minsann i kranen där hemma. Lösningen när det gäller det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i affär är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så vis får man kolsyrat vatten precis när man vill, till en bråkdel av kostnaden och utan att behöva dra med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att införskaffa för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så tjänas de slantarna så småningom in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den ljuvliga, subtila smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen tillföras i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man personligen kolsyresätter hemma.

Sortimentet av bordsvattenaromer är rejält – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker som Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av alla jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, samt Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått stora framångar, mycket därför att de kan intas av de flesta. Dessa smaker innehåller varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som önskar ta hand om sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att smaksätta en hel liter kolsyrat vatten. En flaska innehåller 30 ml och kan därmed smaksätta hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i rejäla 270 ml flaskor som lämpar sig för exempelvis arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flera skilda smaker för att skifta – alternativt mixa!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com