Några tips för framgång på ketosis diet

Ehuru den ej är långt ifrån så aktuell som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, har en kolhydratfattig ketogen föda ännu mycket bra anseende i flera kretsar som en effektiv viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedan följer några tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick mycket av vatten.

Också när du nyttjar en ketogen diet, så har din kropp besvärligt att bibehålla så mycket vatten som den ska, så att inmundiga mycket vätska är absolut erforderligt.

Flera experter föreslår att männens intag skall vara åtminstone 3 liter dryck varje dag, när motsvarande nummer för kvinnor är 2, 2 liter per dag.

En bra indikator på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är beredd eller ljusgul, får du antagligen tillräckligt mycket fluid.

Ta med dig en butelj vatten var du än knallar!

2. ) Glöm inte fettet!

Enkelt uttryckt, våra kroppar ska bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en val energikälla.

Eftersom äggviteämne inte är en verkningsfull energikälla, vänder sej våra kroppar till fettet.

Fett man äter medan man är i ketos används för att ge energi, som gör det mycket besvärligt att lagra fett medans du är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så mestadels som genomförbart: Livsmedel som avokado, oliver, nötter och frön är idealiska.

3. ) Hitta din kolhydratgräns.

Alla våra kroppar är annorlunda.

Somliga måltider måste komma en strikt kolhydratfattig diet som innebär användning av mindre än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Andra måltider kommer att finna att de behagligt samt enkelt kan hejda i ketos samma tid som den använder 50, 75 alternativt 100 gram kolhydrater.

Det enda sättet att kunna absolut är ”trial and error”.

Köp Ketostix alternativt annat avtryck utav remsor för keton urinanalys samt ta reda på din kolhydratgräns.

Om du upptäcker att du innehar lite spelrum, kommer det att göra att hålla fast vid din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var begåvad med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna äta fet mat med ketogen diet är att du kan dricka sprit utan att få din viktminskning alltför långt ur bana. Bra sajt.

Vitsen är att man kan dricka osötad alkohol som vodka, rom, tequila, gin, whisky, cognac samt brandy tillsammans med enstaka lågkalori bira.

Använd lågkalori inmundiga för att mixa spriten samt drick mycket vatten för att ej få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dig notoriskt bristfällig medans du är i ketos.

Och kom ihåg, kalorier räknar ännu, så gå ej överbord.

Allt med måtta.

5. ) Äga tålamod.

Medans ketogen diet är känd för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna av kosten, är viktminskning alltid en långsam, tidskrävande process.

Bliva ej galen om vågen inte visar på en direkt viktminskning, alternativt antagligen visar små viktökningar, för två dagar.

Din kilon varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett antal element.

Glöm ej att begagna statistik som hurdan dina plagg matchar alternativt kroppsmått för att se dina avancemang, kan ge mer än vad vågen visar.