Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med citron

Title=Ordna mumsigt bordsvatten själv
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Gör eget bordsvatten och spara slantar

Det är smidigare än vad man kan anta att generera bordsvatten på egen hand. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därefter är man redo att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som produceras hemma med det egna kranvattnet går på runt fem kronor litern, då är priset för kolsyran samt bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett kostnadsfri. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor i alla fall – inte ens tio.

smakessensersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man mycket kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med hjälp av en kolsyremaskin kan man därtill göra egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer även fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, en del är till och med helt sockerfria.

Sätt smak på ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Åter till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har vunnit i popularitet sedan det lanserades på marknaden i början av 2000-talet. Visst kunde man finna Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de flera skilda, mer eller mindre exotiska, smakerna har kommit i en rasande hastighet de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av diskreta, uppfriskande smaker utan adderad sötma, något som många av oss minsann gillar.

I Aromhusets utbud av bordsvattenaromer ingår 22 olika smaker

Aromhusets bordsvattenaromer innefattar 22 skilda smaker. Dessa går att mixa med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Endast fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att tycka mycket om de mjuka frukt- och bärsmakerna som Jordgubbe, Blåbär, Banan samt Ananas, medan vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple samt Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig utomordentligt fint som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har skaffat sig en kolsyremaskin, och väl valda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är två ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet befinner sig i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Sedan serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna med is eftersom kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man införskaffa i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus såsom ICA och COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men ofta är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett populärt märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir ofta jätteglada över en kolsyremaskin och ger enkelt upp sötsliskig läsk i växling mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det innebär att de får vara med och göra bordsvattnet själv. En utbildande samt kul sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21