Smaksätt ditt bordvatten med hjälp av Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat vatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige samt utrikes. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft enorma framgångar – inte minst bland personer som vill minska på sitt intag av socker.

Samtliga Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för några läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är fullständigt fria från både kolhydrater samt kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något sätt. Istället ger de enastående smak åt vatten, kaffe och grädde/yoghurt/glass.

kolsyremaskin

Aromhusets bordsvattenaromer är fantastiska att använda sig av i sitt hemkolsyrade vatten, många använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att åstadkomma smakligt bubbelvatten, istället för att betala massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker erhåller man därtill exakt den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går också bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som många svenskar beundrar. Dessa röda små bär som är så goda att mumsa i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är enastående i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan precis lagom och en smak som älskas av samtliga från 0-110 år.

Alla Aromhusets smaker går dessutom att mixa med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl tillsammans med t ex citron eller blåbär – smaker som redan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är oerhört flexibla, de går både att kyla ner samt hetta upp så man kan bruka dem i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa övrigt. Enbart fantasin sätter gränserna. Samtidigt som vispgräddearomerna är starkare i smak och bidrar till kulör åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och fullkomligt fria från färg. Detta gör att de känns naturliga för den som vill använda dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man erhåller med samtliga andra bordsvattenaromer. Två ml arom är tillräcklig för en liter vatten, en praktisk doseringspipett medföljer vid varje köp. Man kan också dosera med hjälp av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml smak om man fyller den upp till kanten. Varje flaska innehåller 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten ifall man doserar enligt anvisningar.

Ytterligare information om Gert Strand AB, Aromhuset och samtliga smaker för kaffe, vatten samt grädde finns att erhålla på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur sortimentet.