Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp består till stor del av vatten

Det finns flertal anledningar till varför man ska välja vatten – kolsyrat eller inte – som ens huvudsakliga dryck. Den mest uppenbara anledningen är självfallet den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man tvingas fylla på med färskt vatten kontinuerligt. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att intaga fräscht vatten också, oavsett hur stora mängder av allting annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

smaksatt bordsvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Kolsyra ditt vatten ifall det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten lite kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än alldagligt, därjämte lämnar det en pur och frisk känsla efter sig i munnen, svalg samt magen, och passar därför fantastiskt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man köpa i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir markant lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både pengar och natur

En kolsyremaskin måste inte kosta särskilt mycket, man kan för skojs skull kalkylera hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna erhålla för samma pris och sedan bedöma hur omgående man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många fantastiska smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa fantastiska aromer finns i 22 skilda smaker som alla går att mixa med varandra för att alstra intressanta smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget som står bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med otaliga års erfarenhet av framställning av essenser och koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten ljuvlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet rik smak, utan att vara för framträdande. De innehåller inget socker alternativt sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är helt jämförbara med de som LOKA samt Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Portionera varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, cirka två ml per liter vatten.
3.Vrid fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, olika maskiner erbjuder här skilda alternativ
5.Skruva eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel tillsammans med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig procedur som kräver betydligt mindre handlingskraft än att gå mot affären, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem åter till affären för att panta dem.

Handla Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.