Fräscht kolsyrat pepparmintsvatten

Om ni önskar smaka något nytt så rekommenderas ett nytt bordsvattenarom från Aromhuset med arom av Pepparmint. Genom att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder bot gällande den torraste av munnar. Denna nya smak från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli legendarisk!

sodastreamer kolsyrat vatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

Pepparmint är en vanlig smak på tuggummin, när människor vill fräscha upp sina munnar en aning. Nu kommer den fräscha pepparmintssmaken också som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man minsann eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett grandiost sortiment gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har bolaget bakom succén släppt ännu tre smaker för att komplettera utbudet och däri finner man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon och smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart aningen mer av en egendomlig arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men draget är brilliant! Vattnet som blir när man kryddat det med Aromhusets pepparmint är utmärkt fräscht och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter kryddat vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man måste se till att hålla sig till det eftersom överdosering kan bidra med en konstig eftersmak.

Aromhusets smaker tillför nämligen enbart arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det kryddade kolsyrade vatten man finner ute i affärerna, med den stora prisskillnaden som främsta avvikelse. Om man dricker stora mängder smaksatt bubbelvatten så gör man verkligen sin portmonnä en service tack vare att införskaffa en personlig kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan hitta kommer ändå från våra svenska dryckeskranar, så det finns bara plus.

När man beställer en flaska av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. I och med det är en så föga mängd smak som ska doseras så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Ibland kanske man dessutom endast vill krydda ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man lagom kvantitet till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs utbud, fantastiska uppiggare. Man brukar önska hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har bestämt ingen verkan på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier åstadkommer att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och allihopa oss som önskar gå ner en aning i vikt, men på samma gång tycker om att dricka gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för heta sommardagar som till kryddstarka middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en ren förnimmelse i munnen alldeles på direkten, den går inte ens att jämföra med andra metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta sortiment finns också saker som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras just nu var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett mycket lyckat sådant.