Aromhuset inspirerar till att ge smak till kolsyrat vatten

Välj bland 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att kombinera på många skilda sätt. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i de flesta möjliga tänkbara dieter. Därutöver kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller annat.

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, fem smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare två i storpack). Samtliga är de totalt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland flera andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna enbart för personer som följer någon särskild diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu hälla I sig en ”skojig” förfriskning utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man besparas allt det negativa som kolsyrade drycker generellt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för miljön!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att handla klart från affären, märken som Ramlösa samt Loka säljer som aldrig tidigare! Denna gigantiska marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl natur som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten otaliga gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika nyttigt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det dragande av fulla och därpå tomma flaskor som människor får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan slutföra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att slippa främja denna kedja, som kan förefalla extrem bara för att man ska erhålla tillgång till bra vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag oerhört effektiva och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som fartfyllt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Fler valmöjligheter om man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra exakt så mycket vatten man vill, i samma tidpunkt som man ska intaga det. Man kan sätta smak på sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan skapa egna smakkombinationer efter personligt tycke. Olika familjemedlemmar måhända önskar ha olika smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan innehava flera stycken i hemmet – som passar samtliga familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man brukar i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt fås ifall man smaksätter innan man placerar flaskan i kolsyremaskinen. I och med de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.