Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskinen

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet och design. Vi intresserar oss mer samt mer för design och inredning och vill gärna att våra köksprylar skall vara åtminstone lika snygga att betrakta som enkla att använda. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Stryk Aqvia Exclusive introducerades samt idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en lite annorlunda design, men fortfarande samma enkla användning.

sodavatten

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från början av 1900-talet. Det är ett affärsverksamhet som specialiserat sig på gas samt gasleveranser till allt från industri till privat bruk. Gas används i långt större utsträckning än man antagligen antar samt i hemmet finns det flertal användningsområden för exakt gas, t ex gasolgrill samt balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck och med en egen kolsyremaskin som t ex Aga Aqvia Exclusive behövs gas. När man handlar en ny kolsyremaskin så får man i vanligtvis gas på köpet, men när den tar slut så kan man byta alternativt fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det lite, men inte lika mycket som att gång på gång köpa en ny gaspatron.

När man skulle formge Aga Aqvia Exclusive så tog man hjälp av den välkända färgexperten samt designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika färger som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, brandgul samt bäckmörkt, för att alla skall kunna finna en smakfull kolsyremaskin som matchar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en välkänd formgivare som bland övrigt har arbetat för IKEA samt Alcro.

Man ville göra en attraherande kolsyremaskin i anrik, stilren, Skandinavisk design samt det lyckades man enormt bäst med. Maskinerna har designat i Sverige samt tillverkas också här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden och Estland.

När man ska kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kallt vatten från kranen, spänner fast den i sin kolsyremaskin och trycker på knappen. En gång räcker, men vill man hava riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka två gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bäst ur många synsätt. Dels är det i längden billigare samt dels slipper man kånka hem en massa vatten från affären ständigt, men den största tjänste gör man likväl mot miljön igenom att välja dän vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man gillar smaksatt vatten eller läsk så funkar Aga Aqvia strålande även för detta, man kan anskaffa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en antal olika affärsverksamhet. Aqvias egna smaker är goda, liksom Aromhusets smaker för bordsvatten samt läsk.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt och användarmässigt i toppklass!