Så gör du enkelt din slush med hjälp av en slushmugg

När sommaren kommer med hetta så vill man ha något kyligt och läskande att dricka. En slush kan vara precis det som gör att man får färsk vällust samt ork igen, men det är ju ej jämt som man har lust att fara till ett kafé med stor slush maskin därför att få drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar mycket likt en slushmaskin.

fun

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du enbart har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du inte krångliga slush recept. Det är blott att mixa ihop enligt instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på otaliga sätt och vis. Du har ju full behärskning över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste fundera på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan således vara smart att ha flera slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att funka. Vet man ej detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man tro att muggen ej funkar.

Så gott med bitar av frukt i och andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att fatta att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns ingenting som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det icke kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer därför att mala ned till korrekt konsistens före man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är betydande och det är för den skull som många föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra kopp som är till därför att etablera den finfördelade isen så kan man få likadan effekt samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det blott blir en mugg men det här kan även ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man dricka is-drinkar året om eller är det här en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man förstås skapa slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slushmugg. Det är ju då som det blir så hett att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna tänka på vanligt vis.