Vietnamesisk kanel ger snabbare muskeltillväxt

Insulin är ett ganska typiskt, men livsfarligt, dopningsmedel bland bodybuilders. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel ger en likartad tillväxt i muskelmassa – fast i frånvaro av farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En naturlig muskelfrämjare

Att kanel, och speciellt Saigonkanel, äger hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som folk har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen äger ännu fler egenskaper som främjar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens kompetens att utvidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler växer när man tränar och äter i enlighet med konstens regler, men det finns flera saker som man kan utföra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron samt insulin är vanliga dopningsmedel för att bygga omfångsrika muskler, men alla medför de stora hälsorisker och är ofta beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det ska ske på ett hälsosamt vis och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att fånga energin som kommer in genom mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin såsom muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad också kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ger ökning åt muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt får dessa resultat därför att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) eller katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det sätt som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas vanligtvis ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många förebyggande åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas även förbränningen av detsamma och i enlighet med vissa undersökningar kan oerhört stark kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp åt 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För högst verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med Saigonkanel!

Kanel är väldigt gott i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en hastig promenad på minst en halvtimme och därefter en rejäl, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt ges ytterligare fördelar av Saigonkanelen då den även visar tendenser till att främja ketos. bantning inspiration
.

Handla din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!