Stabil ketos med Saigonkanel

Har du, som så många andra, upptäckt fördelarna med ketogena dieter såsom LCHF och Atkins? Att kunna äta sig mätt på goda saker och likväl tappa i vikt är för många ett drömscenario som blir sant tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Vissa har tufft för att hamna i ketos hur mycket de än anstränger sig, vanligtvis för att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att prova Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam genom Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sorten vi hittar i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock mycket rikare gällande såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – samt svårare att få tag på. bantningsmetoder
. Nu blir det dock plötsligt lättare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, därför Gert Strand AB inkluderar denna enastående krydda i sitt utbud.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, relativt långt från Saigon fastän sitt väletablerade smeknamn, och besitter fantastiska egenskaper ur enormt många skilda perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel hjälper kroppen att klara av ketos genom att lyfta insulinkänsligheten och frambringa balans i systemet. Att det skulle vara något så spartanskt som just kanel för att åstadkomma denna lilla knuff var det nog inte många som gissade, men djupdyker man lite i ämnet så blir det snart mycket självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts nyttig, för diabetiker i synnerhet, med tanke på att kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna samt de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel bidrar till dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Om man är en vanlig konsument som äter en aning av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man även fortsättningsvis allt att vinna på ett regelbundet intag av Saigonkanel. En studie visar att Saigonkanel kan öka förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger normal hastighet, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna för energin att träda in. Saigonkanel stöder kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden samtidigt som den hjälper energin att ta sig in i musklerna. Bättre assistans att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Eftersom Saigonkanel består av en tämligen hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan resulteraiI leverproblem, så rekommenderas man att maximalt äta fyra gram vietnamesisk kanel per dag. Antagligen kan man höja dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge god verkan för att hamna i ketos, så det ultimata är om man kan prova sig fram till en dos som känns tillräcklig för en själv.

Kanel är utsökt på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är berömd för över hela världen. Ha en aning vietnamesisk kanel i kaffet så får du en ny spännande upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel också en självklar ingrediens.

Handla Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.