Kolloidalt Silver är en produkt som renar dricksvatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner samt silverpartiklar

Kolloidalt Silver innehar sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en ny EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Mixa ett par tsk. per liter dricksvatten du vill desinficera. Skaka om samt låt stå 15 minuter.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller allmänt 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Dessvärre är kollodialt silver ett hotelse mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och sälja för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill ha dän det och innehar nästan lyckats.

Det finns dock en enorm möjlighet. BBC har publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med hjälp av antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av gott konklusion.
Läkemedelsbranchen kan totalt enklet bli måste att själva använda kolloidalts silver. Klicka på denna länk för mer information. Då blir det helt abrupt ofarligt åter…

Alternativt så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla vet fungerar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.