Förbättra styrketräningsresultaten med hjälp av Saigonkanel

Om du kunde hitta en substans som ökade muskelmassan vid träning, samtidigt som den också skruvade upp kroppens blodsockermetabolism och därmed ökade fettförbränningen, visst hade du blivit nyfiken? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är helt naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära relaterad med Kassiakanel som är den typ vi oftast finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning lös hud.

Vietnamesisk kanel förhöjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och regelbundet intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna därför att kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel samt diabetes och de flesta studier visar på att diabetiker gagnas av att äta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med addera mindre insulin är vad som föreskrivits från start (detta måste dock alltid förekomma i samråd med doktor efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det handlar om styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp åt 4 gram Saigonkanel per dag gynnar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer angelägna att spara energi ifall det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är dock inte bara åt muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig likaså ha gynnsam verkning för de som vill förbränna fett. Vanligen går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa fantastiska förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i anknytning med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare från fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner stora mängder av glukosen förbrännas innan inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt förhöja i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Åtskilliga stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och i synnerhet Saigonkanel, skänker en lång rad andra vinster, förutom sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är inte bra, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion resultera i leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger endast positiva effekter för hälsan och formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om vanlig lågpriskanel ur många aspekter men den främsta, uppenbara skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både doft och smak, så mindre dos behövs för att uppnå samma smaknivå. Detta innebär att det lite högre priset på Saigonkanel mot vanlig kanel enkelt motiveras, i synnerhet med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs genom Gert Strand AB är av bästa slag – och jämt fräsch. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.