Gul grädde med smak av banan – perfekt till tårtan!

Aromhuset har härförleden lanserat en ny smak till sitt sortiment av vispgräddearomer, alltså banan. Färgen på grädden blir intensivt gul samt smaken distinkt banan, absolut de kvaliteer man söker i en smak- och färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis garnera tårtor samt bakelser med den, det går alldeles utmärkt att tappa aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå enormt bra att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan tillsammans med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste dessert, utan en enda kalori eller kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde samt kaffe fortsätter att vara totalt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör de där väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men oxå folk i allmänhet. Människor som lider av sockersjuka, små barn som inte bör vänja sig vi socker samt alla de som av annorlunda anledningar försöker karva ner på socker, kalorier samt kolhydrater kan dra mycket användbarhet av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, samt alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset också en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron samt pepparmint. Framgångarna med fordom smaker har varit enorma samt efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset och vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com och aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins eller Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är enkel att tråkas ut av att blott förtära kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man blanda i vispgrädde samt äta som det är, istället för en godis när suget på något mysigt samt bra kommer tassa. I yoghurt är den lika god och eftersom den tål både hetta samt kyla kan man begagna den i bakverk, frostings, hemmagjord glass och frozen yoghurt. Blott fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man addera det så funkar både Stevia och Sucralose utmärkt. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge viss bitter eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns numera oxå med i Aromhusets urval, både lättsockrade och sockerfria för att bevaka allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda samt riktigt goda, du kommer aldrig ämna anskaffa färdig läsk igen!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att begagna på födelsedagstårtor, i bakning samt övrigt. Barn älskar de intensiva färgerna samt de mjuka smakerna, särskilt banan, melon samt jordgubbe är barnens favoriter. vispa grädde luftfuktighet

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna och hälsan!