Gräs samt tak kan behandlas med dunk gti

Det är både en kostsam och tidskrävande procedur att bestrida mossa. Men du kan minsann tillvarata på både tid samt pengar om du väljer dunk gti som gör det så avsevärt enklare att fördela och som dessutom drar ner på behandlingstiden. Det här är en slags ejektorflaska som är enkel att använda sig av då man vill utbreda järnsulfat över gräsmattan eller på taket.

köpa spridardunk

allt-fraktfritt.se finns en bra bild som visar en dunk gti, kallas ejektorspridare där.

Dags att ta tag i mossbekämpning på gräsmattan

Det är inte så underligt att det finns de som alls inte tar hand om mossan på gräset. Då man tänker sig att man måste ge sig ut och riva bort mossa och göra en massa annat arbetsamt så möjligtvis man helt enkelt låtsas som att det regnar järnsulfat och glömmer det hela till nästa år.

Men med dunk gti så har man en mossa gti (järnsulfat 288 gram, resten vatten upp till 1 liter, man kan mixa själv för småpengar eller köpa klart) som är så otroligt behändig. Man behöver ju bara ansluta slangen till dunken som har ejektorspridare. Vattnet som kommer från slangen blandas med dunkens innanmäte på ett mycket smidigt sätt. Du sprayar på och går ut över gräset för att bli färdig på nolltid!

En ejektorflaska gör att det rentav blir kul att behandla gräset innan gödsling samt odling. Detta kan man därpå repetera till hösten för att hålla mossan i schack. Därtill så kan man hushålla en hel del pengar på att undvika dyra produkter som ingalunda ger samma användarvänlighet.

Spara ejektorflaskan och mixa gödning med vatten samt spruta ut lika enkel. Eller andra medel som alg & Mögeltvätt, Fulstopp, Bensaltensid, tvättmedel. Vanligt tvättmedel för kläder, använt till biltvätt gör bilen renare än något bilschampo.

Taket är fullt av mossa, vad kan du göra åt det?

Det är inte blott gräset som drabbas av mossa. Man kan även behöva en Tak gti, Takrengöring Turbo alternativt Fulstopp Turbo för att bestyra med takrengöring. Här får man även god nyttjande av att kunna spraya mer lösning då man använder sig av slangen och dunk gti. Det blir bra mycket säkrare då man kan stå på en placering eller en skylift och spraya upp på taket istället för att klättra upp och spruta uppifrån och ned.

Man kan göra mer än motarbeta mossa med en bra spridardunk

När man är klar med järnsulfatbehandlingen så kan man använda en ejektorflaska till andra saker. Det går till exempel att ladda med rengöringsmedel (Bensaltensid dödar all påväxt samtidigt, Yes funkar för endast rengöring, det finns mer) för att rengöra huset utvändigt eller måhända ta hand om gångar som har blivit jordiga och leriga. Har man långa plank så är det praktiskt att kunna spraya utan någon större möda.

Man kan även förvalta gödningen som följer mossbekämpningen med detta verktyget. För den skull skall man spara ejektordunken år från år. järnsulfat pris. Den stora fördelen med dunk gti är att man kommer åt större ytor på så kort tid. Det här har man ju användning av i olika situationer så detta är en produkt som är utmärkt att ha hemma i förrådet.

Om det är så att du ej är säker på ifall du klarar blandningen själv så är det bra att ha en dunk som gör jobbet åt dig. På detta vis så behöver du inte fundera på om du har gjort för mycket alternativt för lite. Du vet att det blir alldeles lagom och det är enbart att fortsätta med behandlingarna för att få en attraktiv trädgård och ett tak utan mossa.