Smaksätt kolsyrat vatten med hjälp av Aromhusets produkter

Främja hälsan med smakrika kolsyrade drycker

Smaksatt, kolsyrat vatten är en industri som bara expanderar. Våra krav gällande kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken vanligt, alldagligt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma utsträckning som förr. Alla känner till att vatten är den bästa universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så önskar vi ju ha våra bubblor samt den friska diskreta smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi dyr Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har ändlös tillgång till i våra hushåll skiljer en hel del. Därtill är det svårt att bära med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken tvingas dra med sig den åter till affären igen för pantning. Av denna anledning köper allt fler egna kolsyremaskiner, eller installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig ganska fort ifall man dricker mycket kolsyrat vatten.

Smaksätt med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det företag som ligger bakom heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer innehåller ett sortiment på 22 olika smaker att ha i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de exklusiva, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Processen att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är ytterst behändigt, långt mindre energikrävande än att dra tvålitersflaskor eller backar med små glasflaskor till och från affären stup i kvarten. Dessutom äger man alltid tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för stunden.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml smak per liter kolsyrat vatten, och eftersom de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man okomplicerat 2/3 av korken åt varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går fullständigt fantastiskt att kombinera de skilda smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan nyttjas även till andra saker än bara kolsyrat vatten. Några få droppar av Aromhusets Toffee Kola är ljuvligt i morgonyoghurten, utan att förgöra nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som innefattar bordsvattenaromer, kaffearomer och vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man addera det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med extremt hög koncentration ger samma sötma som vanligt socker.

När det gäller kolsyrat vatten så behövs dock ingen sötma, det friska vattnet blir perfekt för att släcka törsten när de fantastiska smakerna adderas. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett vida spektrum av smaker som uppskattas enormt av stora som små! Allt från mjuka smaker som Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker som Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och vidare till typiska vuxna smaker som Pepparmint och Absinth.

Köp dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!