Smaksätt ditt kolsyrade vatten hemifrån

Kraven ökar gällande dricksvatten

Intresset för kolsyrat vatten har stigit rejält de senaste åren, vi nöjer oss inte längre med simpelt kranvatten utan vill ha bubblor och smak för att känna oss nöjda. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så komplicerat att stå emot alla frestande alternativ.

smaksatt kolsyrat vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och människor släpar tunga 2-literflaskor till och från affärerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att rena munnen med mellan tuggorna och har de ren smak av någon god frukt eller goda bär så är det hela såklart ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man helst undviker att föda sina barn med, och sig själv med för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett gott alternativ!

Med en kolsyremaskin spar man både slantar och energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmet så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet rejält. Själva kolsyremaskinen kan man hitta för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man mycket kolsyrat vatten tjänas dessa slantar in ganska omgående och kolsyrepatronerna är billiga.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att ge smak åt sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, utan socker och sötningsmedel samt onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer räcker för att ge smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i generösa 270 ml-flaskor.

Det är busenkelt att dosera aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, därtill tar de upp så lite utrymme i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med fördel också blandas för att frambringa nya kombinationer som passar perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen anser att kolsyrat vatten är roligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och smak av någon mumsig frukt såsom banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ till saft och läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utomordentlig – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som står bakom Aromhusets framgångsrika produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och etablerades år 1974. Utöver bordsvattenaromer framställer Gert Strand AB en lång rad övriga essenser, frukt- och ört oljor, smaker och aromer för matindustrin över hela världen. Eftersom det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer vuxit och lett till stora framgångar.

Man kan spana in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man även handla på sig alla de bordsvattenaromer man anser verkar mumsiga, utan att betala för frakten!