Med en sodastreamer kolsyremaskin i hemmet så kan man alltid bjuda gäster på härlig dryck

Det där med att själv göra läsk är knappast en ny sak. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en modern sodastreamer så får man riktigt god läsk som därutöver är bra mycket nyttigare än det som man handlar i affären.

smaksatt

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att införskaffa färdig dryck

Det finns många fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Detta är en teknisk anordning som på kort tid får fram sodavatten med eller utan smak. Smaksatt vatten är ju himla populärt för att det är roligare att intaga samtidigt som det icke medför en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man gillar. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är ovanlig samtidigt som den är nyttig och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell dricka

När det handlar om barn så kan det stundtals vara svårt att säga nej till sötsaker. Ifall man ej är grundlig med att enbart erbjuda den här typen av drycker under helger så kan det enkelt bli så att barnen lär sig att vatten är trist och ingenting som man har lust att dricka.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt roligt att experimentera och frambringa nyttiga drycker med maskinen. Det här är enormt bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk och andra drycker som faktiskt inte är så bra för deras framsteg samt hälsa. sodastreamer mineralvatten

Mineralvatten blir bra mycket roligare att hälla I sig då det har smak men det blir än bättre då man själv har smaksatt.

Det är också bra med drycker som inte kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man icke ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att hälla I sig läsk och färdig dryck från butiken. Om man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju inte spendera speciellt mycket för detta. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och detta är något som precis alla kan njuta av.

Sodastream maskinen är sannerligen till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt ständigt ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat relativt dåliga och Sonjo finns inte längre. Idag wär det bara ett fabrikat som sticker ut, Aromhuset. Man har ett utbud med aromer för kolsyrat vatten, ett utbud läskkoncentrat medräknad svenska smaker såsom Sockerdricka och Grape Tonic. Ett sortiment sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar gott. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se och Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Nuförtiden så är det inte besvärligt att hitta bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på nätet och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. Detta är ett sätt att inspireras mer så man känner till vad man kan göra mer med sin kolsyremaskin.