Kalorifritt lingonvatten på eget vis

Aromhuset presenterar nu en svensk klassiker bland bordsvattenaromer, nämligen Lingon. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att tillföra ens diet några kalorier, endast gudomlig, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu presenterar en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt rike, men som däremot är udda i många andra länder. Det är rött till färgen och har oftast ömsint, sötsur arom som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Tillsammans med den nya lingonsmaken släpps dessutom två andra smaker till Aromhusets redan gedigna sortiment, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och är möjliga att påträffa på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och handla en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är påvisat att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket vettig investering som man raskt tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går självfallet att tillverka egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man ingenting mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar runt 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska sammansätta 2 ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan dels åstadkommas med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som medföljer när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett mer hälsosamt alternativ till läsk och ifall barnen tillåts utse smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de i regel att det är det godaste man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är hejdlöst smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis lagom mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha för mycket smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man minsann lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i flertal år och vidareutvecklar utbud och produkter oavbrutet. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller annorlunda typer av dieter och önskar minska sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig också för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att undersöka Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och beställ en flaska, samtliga försändelser skickas utan fraktkostnad!