Gör billigt bordsvatten med hjälp av en kolsyremaskin

Gör kolsyrat vatten hemma!

Med hjälp av en kolsyremaskin bland hemmets elektriska apparater har man plötsligt möjlighet att kolsyra vatten själv, istället för att inhandla det dyrt i affär. Kolsyremaskiner kan man använda för att kolsyra vatten, med eller utan smak, men även för att producera egen läsk. Det är en trevlig apparat att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av tillfredsställelse av, inte minst barnen som anser att såväl förfaringssätt som resultat är superkul!

bubbelvatten smakersodastreamsodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Vanligt, alldagligt vatten omedelbart från kranen i all heder – det kan utgöra en riktig räddare i nöden när man är supertörstig och måste få i sig stora klunkar vatten fort och effektivt – exempelvis efter träning. Men kolsyrat vatten slår slätt vatten vid närapå alla andra tillfällen. Bubblorna som uppstår av kolsyran bidrar till en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med måltid som utan. Många tycker om att ha lite kolsyrat vatten på bordet att dricka till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra ordentligt kyligt vatten

Kolsyra trivs onekligen bäst i kyligt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. Med tanke på att man vill hålla kvar kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kall som möjligt, is är bra att lägga i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så måste vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra ultimata valmöjlighet. De bidrar till fyllig, men samtidigt subtil smak som inte på något sätt tar överhanden. Det finns 22 skilda smaker i Aromhusets sortiment av bordsvatten och alla går att sammansätta med varandra, så kombinationerna är uppemot oändliga.

Barnen brukar bli otroligt förtjusta i de mjuka smakerna av Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola samt Blåbär medan mer utvecklade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär och Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en relativ nykomling och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak storartad och måste helt klart prövas! Inget fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än endast bordsvattenaromer

Aromhuset producerar inte enbart bordsvattenaromer, utan också läskkoncentrat, för den som vill ha mer smak och lite sötma. Bordsvattenaromerna bidrar till ingen sötma till dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – även om de innehåller mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med hjälp av en droppe Sucralose eller två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) sortiment. Det smaksatta, kolsyrade vatten man hittar i butik saknar sötma, men man är obehindrad att prova hur man vill och emellanåt kan en aning sötma vara gott i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går också att nyttja till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får samtliga fördelar som kommer med den hälsosamma, naturella yoghurten, plus fantastisk mjuk och len smak av Toffee Kola.

Köp dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så besparas du fraktkostnader!