Fräscht och gott bordsvatten med smak av Svart Vinbär

Aromhusets friska smak av Svart Vinbär ger god smak åt ens kolsyrade vatten och för tankarna till milda sensommarkvällar. Man doserar enkelt med flaskans kapsyl eller medföljande doseringspipett och avgör personligen hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker alternativt tillsatser som färgämnen och sötningsämnen är Aromhusets essenser ett gott val för den som vill leva ett hälsosamt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt utbud av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som sannerligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Många väljer idag att ersätta vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett aningen festligare vis än vanligt vatten. Kolsyra framhäver också smaker så bordsvattenaromer framhävs otroligt bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man om vattnet även är kyligt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig samt uppfriskande och går att mixa med andra smaker ur Aromhusets sortiment. Totalt sett finns det 16 smaker och just Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, eller med citron för en riktigt syrlig smak som passar bra till maten.

sodavatten smakersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

I andra länder är det inte alls lätt att hitta kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad lite smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man finna kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med Aromhusets 16 smaker kan man växla i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är också en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är en aning mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En enormt bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken innehåller färgämnen, socker eller sötningsmedel. Därmed passar de alla som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som endast försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt tycker om goda smaker.

Doseringen är enkel, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger cirka samma mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man köper i butik och 2 ml skänker tydlig och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv anser att det är lagom.