Bli av med kilon genom att byta ut läsken mot smaksatt bordsvatten

Det är enkelt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan prägel än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver vanligtvis denna dryck och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är rentav lättare än man tror att bryta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har enastående egenskaper som bidrar till bra hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – så klart – släcker törst bättre än någon annan dryck.

sodavatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, eller vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer eftersom törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, ordinärt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet är roligare än slätt kranvatten, och med tanke på att kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man kombinera de två genom att använda en kolsyremaskin för att ge kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har investerat i maskinen i förhållande till de slantar man skulle ha spenderat på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framställda efter många tester så att samtliga de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är enastående. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl typiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att handla flera på en gång, risken är annars att det blir för komplicerat att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas avsluta den dåliga vanan att dricka läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna omställning att tappa kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, somliga är med ihållande livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som endast pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, extremt kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därför också inga kolhydrater och har således ingen effekt på blodsockret.