Aromhusets Päron skänker vattnet söt och frisk smak

Aromhuset erbjuder riktigt hälsosamma smakessenser som smakar friskt. De är lätta att mäta upp och kan mixas med varandra. Päron är en fruktig och söt smak som passar samtliga åldrar och som med fördel kan blandas med flera andra smaker ur sortimentet.

smakessensersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 olika smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framtagen med hjälp av naturliga aromer samt smakar precis som päron bör smaka. Inget socker alternativt kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför väldigt bra för samtliga som försöker hålla en hälsosam livsstil men samtidigt gärna vill förgylla sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig väl med andra smaker som Äpple eller Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets sortiment och alla kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt alla smakerna, rekommenderar 2 ml essens till varje liter vatten. Det är en någorlunda mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan finna klart i affärerna. Strand tyckte själv att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan ofta är mycket svag, och menar att man med Aromhusets essenser har betydligt större valmöjligheter. Därutöver slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 skilda smakerna finns, förutom Päron, allting från utpräglade barnsmaker såsom Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker som Melon och klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker samt fruktsmaker som inte lämnar någon missnöjd.

Man doserar aromerna med essensflaskans kapsyl eller med avsedd doseringspipett. Det är enkelt att både dosera efter egna preferenser, samt att blanda annorlunda smaker med varandra. Strand rekommenderar även att varsamt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – och att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så vis utvecklas smaken av Päron på ultimata sätt. Det går självklart även bra att mäta upp precis innan intag.

Aromhusets essenser funkar lika bra att nyttja till sitt hemkolsyrade vatten om man har en egen kolsyremaskin, men det går lika fint att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra själv – både ekonomiskt samt ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. För tillfället hittar man dem alla på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa negativt, samtidigt vill vi inte skippa det som är gott, i synnerhet inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt samt välkommet alternativ till samtliga sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!