Aqvia kolsyremaskin ger de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas dominerande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor samt sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett koncept för kolsyrade drycker i hemmet, där man saluför allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser och öviga tillbehör.

Aga är ett prestigefyllt affärsverksamhet som vill ge sina kunder det bästa på marknaden samt när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För attraherande samt tidstypisk design tog man assistans av den erkända formskaparen Eva Lilja som redan jobbat med giganter som IKEA och Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk stämning. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man skall undfly osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, samt plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av bäckmörkt, brunt, brandgul, lime alternativt creme, detta för att alla inredningar ska få tillgång till en kolsyremaskin som matchar in i den övriga inredningen.

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sej bra, oftast i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är oxå ganska aktuell. Stilmässigt vinner Aqvia enkelt med sin sobra form samt både vad innefattar användarvänlighet därtill själva kolsyran den producerar får den alltid goda bedömningar.

smaksatt mineralvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Kanske är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att dricka frsächt bubbelvatten framför ej kolsyrat. Detta märks före allt på hurdan mycket bubbelvatten som säljs i handeln varje år. För var år som går så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt eller bär i vårt bubbelvatten samt oftast innebära dessa smaker inga tillägg kalorier vilket också är en stor favör idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Läsk är förstås oxå populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten samt krydda ledigt med antingen bordsvattenaromer alternativt läskessenser. Man kan till samt med göra egen cider! Det finns flera affärsverksamhet som säljer aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Aga Aqvia, Aromhuset, Sodastream och Sonjo – och flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar samt smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket kap, för att inte berätta hurdan rent samt rent det är! Läskkoncentrat och bordsvattenaromer kostar lite, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är självklart en aning av en penningplacering, men även de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man handlar en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ungefär 60 liter vatten och när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare och köper en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.