Aga Aqvia kolsyrekoncept för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är framförallt i Europa på exakt detta. Som varumärke har Aga existerat i över ett århundrade och än idag ligger Aga främst vad innefattar både utveckling samt sändning. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på många plan och i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

sodavatten

Bubbelvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar uppnå en så god hälsa som genomförbart. Vi skall inmundiga mycket med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i bra skick, men standard kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske lite smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket blott är vatten med en aning gas och smak i. Vatten har vi ju därpå bredvid gratis i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört fräscht samt nyttigt, till och med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull samt smakfull kolsyremaskin som både ser attraherande ut i köket samt skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverkar ja inte blott kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra annorlunda färger för att varje hem ska få en kolsyremaskin som matchar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall undfly fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att passa på både vask samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla tillbehör till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken och ryggen, utan innebära också ett ganska stort art för miljön. Vattentransporterna bidrar till en kännbar del av alla koldioxidutsläpp samt räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man tillverka både kolsyrat vatten, kryddad, bubbelvatten samt läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat vatten och går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att ha i sitt kolsyrade vatten. Vill man hava kalorifri krydda så kan man iaktta Aromhusets sortiment som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte blott attraherande, miljövänlig samt säker, utan också enormt lätt att använda. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en mängd härliga bubblor i sitt kranvatten!