Silikonslangar är ett användbart material som har fler annorlunda användningsområden

Silikonslangar

Att det blivit så populärt beror på dess unika egenskaper. Det är lätt att anpassa, stark och tåligt. Det leder till exempel inte elektricitet samt tål både köld samt hetta. Silikon är även möjligt att alstra i flertalet annorlunda former, det kan vara gel, smörja, fett eller som härdat.

Det är många branscher som upptäckt dess egenskaper och idag används det både i skönhetsindustrin som bröstimplantat och i bilindustrin. Silikonslangar vinner mark gentemot de mer traditionella varianterna eftersom de innehar så många fördelar, en del av de där är:

Eget silikonslangbygge

Det finns många som älskar att tillbringa timmar i garaget och mecka. Både med gamla miljöförstörare men även att anlägga egna farkost. Dessa innehar fynd silikonslangarna alldenstund de är så lätta att jobba med. Du kan insätta de där i stort sett var som helst utan att ta hänsyn till temperatur alldenstund silikonslangar tål både hetta samt kyla.

Att silikonet är så smidigt att böja innebär att det går att rotera slangen samt fästa den på annorlunda sätt utan att det påverkar prestandan på fordonet, så länge det inte är en böj som inte låter någon fluid flöda igenom alls. Den klara även av flertalet annorlunda ämnen utan att det fräter på slangen. Klicklänk till mer info.

Silikon är Snyggare

Silikonslangar finns i de flesta färger och är på grund av detta riktigt snygga att lämnas synliga. Många motorer, som på en båge innehar alltid kylarslangen samt alla andra komponenter synliga så helheten blir bättre med en matchande slang,

Silikonslang Sortiment

Det är enormt lätt att hitta de silikonslangar befinner dig på jakt efteråt. De finns i alla böjningar och tjocklekar som kan tänkas.

Därjämte finns det många återförsäljare av silikonsslangar, både i butiker och på internet. Silikonslangar klarar även av tryck och kan därför även transportera luft.