Hur använder män och kvinnor sig av msm pulver i ansiktet?

Har du ställt dej frågan hur du kan få en finare hud? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva professionell hjälp men ifall det mest är så att du stundtals får finnig hy eller att du har fläckiga partier som du vill behandla så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och även vårda inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är sannerligen så att man kan få nätt hy genom att använda sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka irriterad hy, minska ärr av akne och dessutom dämpa inflammation. Och det är inte besvärligt att behandla själv med msm pulver som man handlar på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera för att efteråt blanda med vatten eller med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver kosttillskott från allt-fraktfritt.se i bra medicinförpackningHögsta kvalitet Metylsulfonylmetan MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan inleda med att bilda en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Mixa omkring 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Mixa och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp redigt. Klicka för mer msm kosttillskott

Den här masken ger flera fördelar. Förutom att du får en helande effekt så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till grann hud. Du kan nyttja samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Ibland så har man ju fullkomligt okej hy men så dyker det upp en ihärdig finne mitt på näsen alternativt kinden. I det här läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med lite vatten och mixa redigt så att det blir till en smet som du därefter kan dutta på. Detta kan upprepas flera gånger och du bör se effekt någorlunda snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hud därför att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan enkelt grunda ditt eget ansiktsvatten genom att blanda en sked svavel msm med vatten och därefter hälla detta på flaska.

Betydelsefullt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att bearbeta huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därtill så ska du hela tiden se till att området som ska behandlas är fräscht och att dina händer är rena innan du börjar blanda samt behandla.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att det här ska giva genomslagskraft.

Msm utvärtes

Förutom att du kan få finare och renare hud med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra besvär. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och därutöver så kan man vårda svullnader och smärta utvärtes med detta pulver.

Ett bra råd kan vara att tillägga en aning pulver till den produkt som du ändå använder för att vårda din hud med. Blanda inte direkt i burken utan enbart i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med bara en lite mängd pulver kan man fort få bukt på stelhehet, träningsvärk samt muskelinflammationer..