Kryddad vatten, en del näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt bubbelvatten innehar varit ganska briljant, den ökade efterfrågan beror utan tvekan delvis på grund av satsningen på en “friskare livsstil” och den betvivla som flera har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som går labb i hand med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna av födoämnen och drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som man kan föreställa dej, utan att tvinga i dig något utav annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som tillverkar att man missar många av detaljerna i vad som är i drycken på etiketten och en del är det vad människor förväntar sej att se, ehuru de inte fullsatt ut begriper vad det hela innebära.

Ett utav de mest anmärkningsvärda exemplen är väl Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett analog bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter att Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som är i fruktjuice väljer de att ej ange något om.

Om man idag anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds innehåller, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Flera samt fler inser vådan av att stoppa i sig en massa extra socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt kolsyrat mineralvatten, vinner mer samt mer mark som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige skall vi taxera oss i synnerhet lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att handla i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare alternativ och med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin födoämnen och dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en andel av en nyttig livsstil.

Att hålla kroppen väl hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att spola toxiner från ditt system, och stöder till att hålla huden så den tittar på mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori fri samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar samtliga fördelarna med rent vatten men med mer plus för att det smakar bra, samt med så många spännande och spännande smaker som är tillgängliga idag är det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut alternativ för den hälsomedvetna konsumenten.


Bordsvatteninfo.