Gör slush med klassisk smak av Cola

Hemmagjord slush

Sorbet, fryst yoghurt och slush är något som de flesta av dagens glassmaskiner kan åstadkomma. En bristvara ute i handeln är dock koncentrat för att göra riktigt goda slush – fram till nu. Gert Strand AB har med sitt framgångsrika smakkoncept Aromhuset tagit fram en fantastiskt härlig och uppfriskande arom tilltänkt särskilt för slush. Detta slushkoncentrat heter Aromhuset Cola Slush Koncentrat och fungerar i alla olika varianter av slushmaskiner – oavsett fabrikat eller modell.

Aromhusets Cola Slushkoncentrat

Aromhusets slushkoncentrat smakar alltså cola och kan på bästa sätt jämföras med danska Jolly Cola – en söt, uppfriskande smak som i manér med vanlig Coca-Cola, om än kanske snäppet sötare. Varje flaska koncentrat innehåller 500 ml och rekommenderad dosering är 1+5, alltså en del slushkoncentrat samt fem delar vatten.

En stor hit bland barnen

Få saker är så goda och uppfriskande som slush och Aromhusets slushkoncentrat fungerar lika förträffligt att hantera i organiserad rörelse som för privat nyttjande. Det finns några olika varianter på namnet, vissa kallar denna isdryck för Slush Ice, andra vänder på det och säger Ice Slush, men bara Slush är också vanligt.

Det är en dryck bestående av krossad is och denna is är nämligen smaksatt med en olika söta och friska aromer smak. Den vanligaste smaken är just Cola, men likaså olika frukt- och bärsmaker i likhet med glass, som jordgubbe, banan, apelsin samt blåbär är omtyckt. Om man handlar en slush på ett ställe där det finns massor olika smaker att selektera bland kan man ofta be att få kombinera skilda smaker och får då också en flerfärgad slush – i synnerhet barn brukar vara helgalna efter slush, för det både smakar fantastiskt och ser helfestligt ut!

Vanliga platser som ofta serverar eller saluför slush är nöjesparker, lekinrättningar, stora varuhus, kaféer, godisbutiker m.m. Smaken från en slush är intensiv, på ett uppiggande vis. Det påminner lite om läsk, men utan kolsyra, och kallare; Det är relativt likt saftis, men i mjukare, drickbar variant.

Gör egen slush utan slushmaskin

Man kan göra egna slush hemma, utan glassmaskin, perfekt för den slushsugne som inte vill satsa ekonomiskt i en maskin utan att vara säker på att den kommer att användas kontinuerligt. Vill man prova att producera en egen slush kan man gå tillväga såhär:

• Djupfrys en bägare över natten så att den är alldeles genomfrusen.

• Fyll bägaren med slushmix och rör om ordentligt tills mixen blir som krossad is i konsistensen.

Det känns som trolleri att göra egen slush på detta sätt, men det funkar alldeles briljant! Så länge temperaturen på bägaren är riktigt iskall så funkar det utmärkt.

Vill du testa att producera egen slush hemma, eller driver du måhända redan en rörelse som har slushmaskiner och letar efter bättre/mer prisvärda slushmixfabrikat? Då är du välkommen att testa Aromhusets nya slushkoncentrat Cola, den finns att införskaffa på www.allt-fraktfritt.se.

slush smaker

Aromhuset smaksätter Sverige

Aromhuset säljer sedan tidigare också med stor succé aromer åt kaffe, läsk, bordsvatten samt vispgrädde. Flertalet av dessa är fria från såväl socker som sötningsmedel vilket har orsakat stor efterfrågan. Alla Aromhusets koncentrat finns att inhandla på Gert Strand AB:s fraktfria sajt allt-fraktfritt.se.