Väck barnasinnet genom att dricka smultronvatten

Smultron är en av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten. Framgången fortskrider för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet växer. Utöver de tre senaste vattenaromerna tillkommer även 2 nya smaker för grädde. Att Strands smaktillsättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkert till succén, men det råder ingen osäkerhet om att smakerna är värdiga all uppmärksamhet.

sodavatten

Aromhusets smultron leder en tillbaka till barndomens sena somrar. Man promenerade ut i skogsbrynen eller till vägkanterna för att plocka på sig dessa naturliga smågodis. Traditionen bjöd att man skulle trä de små smultronen på strån, men ofta hann de inte så långt utan slank ner i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som liknar mindre jordgubbar, har en mycket ljuv och mjuk arom som framför allt uppskattas av barn. Därmed inte nämnt att smultron inte skulle attrahera vuxnas entusiasm, en tydligare smak av sommar, sol samt växtlighet får man eftersöka.

Att hälla i sig kolsyrat vatten med smak ersätter vanligt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten allt mer. Varför hälla i sig trist när man kan dricka roligt? De färdigsmaksatta vattensorterna som finns ute i ffärerna kostar jättemycket i jämförelse med kranvattnet därhemma, likväl går försäljningen glänsande! Kranvattnet är det hälsosammaste vatten man kan få tag på i Sverige, rent och fräsch och kristallklart. För att pigga upp det en aning gör man klokt i att införskaffa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin går att få tag på för under tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till otaliga liter. Om man absolut gillar kolsyrat vatten så är detta en intelligent investering. Man får färskt kolsyrat vatten, med exakt den mängd bubblor man vill. Med Gert Strand ABs smaksättare får man även exakt den arom man vill, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller storfavoriten Citron. Hela 23 smaker ryms inom Strands utbud, alla med sin särskilda smak och beundrarskara.

De övriga 2 nykomlingarna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ytterligare ett omtyckt, svenskt bär, samt en lite mer våghalsig smaksättare för bubbelvatten.

En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Fastän sin ringa mängd så räcker flaskan till att smaksätta hela femton liter kolsyrat vatten så kostnaden per liter är minimal. Äger man ingen kolsyremaskin går det bra att droppa de fantastiska essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man vill.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med två ml som är lagom till 1 liter vatten. Man kan även nyttja sig av den medföljande pipetten som är särskilt behändig när man önskar dosera mindre mängder vatten.

För att handla Aromhusets Smultron, alternativt något övrigt ur Aromhusets upplaga så gör man det billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här finns alla smaker ur samtliga serier. Driver man en affärsverksamhet och önskar lägga pengar på större flaskor finns några smaker att finna i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en service och smaka Aromhusets bordsvattenarom med arom av Smultron, blunda och dröm dig åter till barndomens somrar och alla små smultronställen de kantades av.