Smaksätt ditt kolsyrade vatten med hjälp av Svart Vinbär.

Att smaksätta sitt kolsyrade vatten med Aromhusets koncentrerade smakessens Svart Vinbär skänker en något syrlig samt uppfriskande smak som för tankarna till varma, svenska sommarkvällar. Svart vinbär passar otroligt bra i just kyligt, krispigt bubbelvatten, men också i hett vatten som te – på egen hand eller som smakförstärkare.

Aromhusets smaker kommer i små flaskor på 32 ml, varje flaska mäter alltså inte mer än ungefär 8 cm och ändå finns det smakkoncentrat för hela 16 liter lätt smaksatt vatten i varje flaska. De går med fördel att nyttja till eget kolsyrat vatten med hjälp av Wassermaxx eller Sodastream maskiner, men även färdigt sodavatten köpt i butik funkar bra. För att dra så mycket smak ur essenserna som möjligt så ska vattnet vara kallt och med mycket kolsyra då kolsyran har en förmåga att intensifiera smaker. Man kan gärna även dosera vattnet en dag innan man dricker det så att smaken får en möjlighet att utvecklas samt absorberas i vattnet.

kolsyremaskin

Om man doserar Aromhusets Svart Vinbär i enlighet med anvisningarna, vilket är ungefär 2 ml per liter vatten – eller 2/3 kapsyl – så får man en större smakupplevelse gentemot de enkelt smaksatta dryckerna i affärerna som motsvarar omkring 1 ml essens per liter vatten. Fördelen med att personligen smaksätta är att man kan mäta upp hur man vill. Vill man enbart ha en svag touch av Svart vinbär smak så tar man i 1 ml, och vill man ha mycket smak så tar man i mer.

Aromhusets smaker går dessutom att förena med varandra. Svart Vinbär är t ex väldigt härlig i kombination med de andra bärsmakerna eller citron för en riktigt fräsch samt syrlig smak. På detta smarta vis kan man få fram annorlunda kombinationer närapå i oändlighet och valfriheten man får att välja smak efter humör hemma i sitt kök är något man inte ens kan finna i de mest välsorterade butikerna.

Det roliga med Aromhusets smaker är att man nyttja dem till vad som helst. Som redan har nämnts är just Svart Vinbär mycket gott som te essens, men också i grädde som komplement till en god paj alternativt till en sommarfräsch kompott av grädde/yoghurt/glass samt färska frukter eller bär. Det handlar om att testa sig fram när det gäller doseringen, men Aromhusets särskilda doseringspipett medför det lätt att vara exakt och långsamt addera milliliter efter milliliter tills man är belåten med smaken.

Att krydda sitt vatten, sin frukostfilmjölk, sin grädde eller sitt te med en god smak är något av en lyx och genom att nyttja Aromhusets smaker kan man göra detta med gott samvete. Samtliga smaker, inklusive Svart Vinbär, är fullständigt fria från färgämnen, sötningsmedel och socker. Trots detta är de i enormt små mängder redan rika på fruktiga smaker.

Genom att inte addera socker i sina smaker har Aromhuset lyckats ta fram ett sätt för folk att njuta av smaksatt bubbelvatten samt andra godsaker utan att man behöver addera en enda kalori. Perfekt för den som vill hålla figuren under kontroll alternativt har besvär med exempelvis diabetes, men samtidigt vill kunna unna sig goda smaker.

Smaken av svart vinbär tilltalar både vuxna samt barn även om det dock mest är vuxna som dras till den. För barn har Aromhuset några särskilt framtagna smaker så att också de kan njuta av smakligt och festligt bubbelvatten utan att få i sig onaturliga tillsatser samt socker i onödan. Allt som allt har Aromhuset 16 goda smaker att välja bland, allting från ovan nämnda Svart Vinbär till Jordgubbe, Fläderblom samt Absint m fl.