Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön kulör och smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, citronfärgad kulör. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är allaredan klassiker samt favoriserade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett givet tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är såklart till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler och dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så mjuk, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop ska vara fin eller ej, men det går alldeles utmärkt att addera allt från honung till socker eller kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också bra att tappa dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är ekvivalent tre ml och det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Var butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också väldigt bra i yoghurt, hemmagjord isglass alternativt frozen yoghurt. vispa kokosgrädde
Även i fixa smetar kan man ha i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är totalt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan alltså med gott samvete äta sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till samt med att förtära under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med kolsyrat mineralvatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom samt päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det också bra att mixa smakerna. Då kan man alstra egna färg- och smakkombinationer som blir extra roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med brandgul färg? Vill man ha gredelin så blandar man jordgubbe samt blåbär och får skogsbärsgrädde! Hurdan festligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.