Inte samtliga utav oss har råd att få ett bägare bra vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det nu vore möjligt, skulle alla älska att konsumera till ackompanjemang utav denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som har firats sedan urminnes tider.
Det finns dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan redan när människan absolut hade lärt sej att bruka sin mat.
Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinns och pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet har visat några exceptionella egenskaper vad gäller att avblåsa åldrande, typ att det innehar flera medicinska positiva egenskaper om de tas jämnt alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.
För dem som ej kan handla vin, är allt inte förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta kommentar kommer att exponera dig hur man gör detta.
Med lite övning kommer du att kunna brygga ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad man ska för ditt hemgjorda vin
En halv kopp socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och inte innehar ett litet antal andra tillsatser
En butelj där man kan mäta 4 liter vätska
Två-tre reguljära ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att ytterligare avta kostnaderna. Mer information här Jäsrör & Jäslock
Ett stift som kommer att nyttjas för att göra ett litet antal hål i ballongerna
Vinjäst. Men om du inte innehar det, kan normalt bagerijäst funka också fast smaken blir dessvärre därnäst oxå.
Bese på Internet efter att ett bäst vinjäst, de kostar inte flera kronor per färdig butelj.
För nybörjare som behöver lite mer orientering samt hjälp, skulle det vara bäst om man se till att man har med dej en mätkopp, ett gummisnodd eller, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna och gör dej redo att göra vin
Ta tratten och häll efter saften i behållaren.
Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) samt häll sedan i dubbelt så mycket vatten.
Om du innehar tre burkar saft, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir helt homogen.
Vid denna punkt, tillsätt den halva muggen socker.
Skaka åter djupt.
Sockret bör vara helt löst i slutet utav blandningen.
Nu tar vi jästen.
Följ instruktionerna, blanda ut jästen i enlighet med instruktioner och få den beredd för bruk.
När jästen är klar, tillsätt även denna till blandningen man har samt skaka igen.
När detta har slutförts, binda du ballongen till mynningen av behållaren.
Säkerställ att ballongen innehar några gap i sej innan du knyter fast den till mynningen utav behållaren.
Det är ett speciellt sätt att binda ballongen till mynningen utav behållaren.
Det skall vara antagligen gjort och nära (här kan du använda snöre eller gummiband att binda med).
Placera behållaren på en varm plats, där den inte ska störas på åtminstone en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer man att höra poppande ljud utav bubblor.
Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta ett litet antal 2-3 veckor) kommer ballongen att bli bombastisk med gas som genereras av jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen verksam.
Du kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.
Ditt vin är färdigt!
Nu måste du hälla det långsamt genom en sil i de flaskor du vill lagra det i.
Flaskorna skall företrädesvis inneha en mörk kulör.
Stoppa in i kylskåpet och njut efter att av ditt eget vin som kostade nästan ingenting – men det är smaskigt!