Använd AROMOLJA för att ge ditt hem en god doft.

Vill du lära dig hur man med bara lite hjälp av aromitiska oljor kan få ett hem att kännas mycket mysigare och välkomnande? Det finns mängder av användningsområden för AROMOLJA. Något av det skönaste i aromterapiväg är att få en grundlig massage med ETERISKA OLJOR och att efteråt känna sig totalt avslappnad, tillfreds med livet och lugn. Men doftolja är inte bara till för näsan, man kan nämligen använda aromoljor för att sätta smak på drycker som kaffe.

ekologiska

Vilka ETERISKA OLJOR och AROMOLJA tycker du doftar bäst?

Spännande för dig att utforska det oändliga utbud av olika oljor som finns. En del tycker att mandarinolja och limeolja är så fräscha medan vissa finner att dessa är alldeles för fruktiga. Däremot är de flesta överens att Pepparmintsolja och Eukaluptysolja är friska och till och med ger lite kyla.

Undersök vilka dofter som du tycker om och använd dessa mer flitigt i vardagen. Du kan till exempel använda doftkrus där du med ljus värmer upp vatten som kan ha droppar med stjärnanisolja, eller andra dofter som får dig på gott humör. En välkänd webshop är allt-fraktfritt med massor av olika oljor som du kan prova dig fram.

Anpassa dofterna till gällande väderlek. En kombination av värme, ljus och en god doft kyliga mörka vinterkvällar låter inte så dumt väl? Det som passar bäst på vinter kanske inte passar alls på varma sommarkvällar.

Det är som sagt fritt fram att experimentera med både dofter och smak, en munspray blandad av vatten och några droppas pepparmintolja kan vara en idé. Skaka före användning. Du kan blanda flera olika oljor och på detta sätt skapa helt nya egna smaker.

En kul grej för att aktivera familjen och så att alla är överens kan vara att prova olika dofter tillsammans. Inte bara väldoftande, AROMOLJA bakom öronen och längst halsens hårlinje sägs hålla lössen borta. Den doft vi människor gillar avskyr lössen.

Testa även nya smaker på kaffet och på kolsyrat vatten

Blanda ett par aromoljor i vatten som du kolsyrar och skapa nya smaker. Ge ditt kaffe en knuff med ett par droppar aromolja.

Brygg ditt kaffe som vanligt och tillsätt sedan en smak som du tror kommer att passa. Låter det skumt tycker du? Kaffe med polkagrissmak! Stjärnanisolja smakar bröstkarameller, pepparmintolja smakar polkagrisar och eukalyptusolja smakar eukalyptustabletter. Vi måste påpeka det igen, det finns absolut inga gränser vilka smaker du kan trolla fram med olika aromoljor. Det kostar nästan ingenting, det går jättemånga droppar i en flaska.

Om du känner dig lite nere kan detta vara det rätta alternativet att liva upp dig igen. Det måste vara en nyhet för dig att aromolja kan göra att ditt kaffe ger dig en fräsch andedräkt.

Stanna inte upp i ditt experimenterande med olika smaker och dofter, tänk på att det finns oändliga varianter. En droppe av den oljan blandat med en droppe av en ny aromolja skapar något helt nytt. En eller ett par droppar aromolja kostar nästan ingenting. Var inte knusslig när du beställer aromolja nästa gång, alla i familjen har sin favorit.