Kan kryddat bubbelvatten göra dig fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att inmundiga.

Människor kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka korrekt, men de större människor tycker möjligheten att dra i sig mugg alternativt glas efter att mugg med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Flera människor vänder sej till mer dramatiska drycker, såsom bubbelvatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det kanske till samt med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Jo, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan framkalla uppsvälldhet och viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara helt lugn och fortgå dricka kryddad karboniserat bubbelvatten.


Klicka för mer info.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten alternativt dricka, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen verka totalt tvärtom att man känner dej mätt och belåten snabbare och detta skulle faktiskt kunna bidra till dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss leta efter den reella viktboven

Men medans kolsyrat vatten i sig är totalt ofarligt och eventuellt bäst för din hälsa, dricker de mesta människor ej det i sin fräscha design.

Vanlig dricka innehar en avsevärd samt fruktansvärd antal socker och kalorier.

Också lightläsk, med noll kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns några smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver totalt lätt själv avsyna dryckens natriumhalt samt art av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla verklig samt rätt så kraftig viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant av läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin hemsida att deras läskedrycker har lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan verka missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som läsk.

Man uppskattar att en burk Coca Cola har kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice har nyttiga vitaminer och mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin eller äpple, eller en butelj Mer, får man i sej motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito gäller för ett bägare Oboy, bestående utav mjölk och 4 teskedar chokladpulver.

Även i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck av märket Red Bull skänker dej ej bara vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man idag vill inmundiga bubbelvatten för att njuta av dess skojig, brusande konsistens kan det vara en färdigt hälsosam bruk att smaksätta det med sockerfria aromer – som ej alstrar någon viktökning.