Blir du överraskad att citronsyra kan få ditt hem mycket renare?

Ett rent samt friskt hem på naturlig väg med citronsyra. Helt vanlig citronsyra passar som kalkborttagare i er kaffebryggare, disk- och tvättmaskin och sanitetsporslin. Kemiintresserad? citronsyra = karboxylsyra med beteckning C6H8O7. Man utvinner syran utav omogna citroner alternativt rentav via jäsning.

vad

E- numret för citronsyra är bra att lägga på minnet; E330. Vi erbjuder här två användningsområden, dels i livsmedel och dels som rengörare inuti huset. Man kan till exempel göra rent i badkar samt toa med väldigt fina verkan.

Köp aldrig exklusiva avkalkningspulver eller kemikalier, använd citronsyra istället.

Kalken kan lätt ha sönder olika saker i en hushållmaskin, fram med citronsyran i tid. Avkalka är aldrig bara till att skänka ett gott synintryck. En vatten alternativt kaffebrygg som lämnar kalk inuti kaffet alternativt teet är aldrig aptitligt. Men man kan desutom vara orolig inför kalkborttagningsmedel som nu är kraftiga samt farliga, men om man istället nyttjar ett par teskedar citronsyra så upptäcker man dito bra effekt förutan risk för förgiftning.

citronsyra skänker en verkningsfull, naturlig och sund rengöring.Prova får du se. Lite förvillande kan det vara med askorbinsyra samt citronsyra, många tror de är samma. Du ska inte försöka göra rent med askorbinsyran!

När man rengjort disk- samt tvättmaskiner med citronsyra samt märkt att de icke bara är rena utan funkar mycket bättre vill du inte återgå till avkalkningspulver. Att avkalka någon kaffebryggare går på nolltid och är superenkelt.

Fadd lukt i tvättmaskinen blir man av med genom att köra någon tvätt som har citronsyra i stället för tvättmedel.|Genom att köra ett program med bara citronsyra i tvättmaskinen får lätt bort möjlig fadd stank.

Till restauranger och kafeer är citronsyra överlägset resterande rengöringsmedel. 2 flugor i en smäll; Avkalkning samt rengöring Testa att placera en del gafflar och knivar i citronsyralösning. Ingrodda bakplåtar likaså. Testa att rengöra grillgallret och tillbehör med citronsyra. rengöra kaffebryggare

citronsyra är ett födoämne så du måste inte vara rädd att nyttja ytor som nu blivit rengjorda. Bakterier trivs aldrig där man rengjort tillsammans med citronsyra tack vare att den lämnar en syrlig miljö. För att förlänga citronsyrans effekt samt förmåga ska dess emballage alltid förslutas efter användning. citronsyra finns att beställa på allt-fraktfritt och Tradera.
Utifall du är rädd att drabbas av citronsyraallergi?

Det pratas en massa om den överkänslighet citronsyra sägs kunna medföra. Man ska givetvis ta citronsyra ALLERGI på allvar fast det kan vara viktigt att förstå att det här inte rör sej om vetenskapliga rön. citronsyra är som vi tidigare skrivit en fullkomligt naturlig syra som finns i en mängd frukter och bär. Sveriges Livsmedelsverk gör det klart att man icke kan ha allergi mot citronsyra då överkänslighet är en reaktion på proteiner vilka aldrig existerar i citronsyran.

citronsyra är idag vanlig i både hudvårdsprodukter samt kosttillskott. Den förekommer till och med i allergimediciner så påståendet att den skulle vålla allergi kan anses aningen märkligt ifall man ser på det hela rent logiskt. Hursomhelst så finns det inget att bekymra sej inför då man vill bruka citronsyra för rengöring i hemmet.

Se till att du har citronsyra pulver i hemmet i alla lägen

Lätt, billigt samt praktiskt är att lokalisera en bra internetbutik att handla från. Var noga att beställa en stor spann så att du har tillräckligt då det blir dags för storstädning och du vill sköta toaletter och badkar samtidigt som du kalkar av hushållsmaskinerna!