En aning kaffesirap I kaffet gör susen

Det kan vara tröttsamt att hela tiden dricka kaffet på samma sätt. Det här speciellt om man dricker flera koppar om dagen. För att piffa upp smaken och erhålla en udda dryck så kan man använda sig av kaffesirap som ger smaksatt kaffe. Mitt på dagen så kanhända man inte kan mixa whiskey i kaffet och det eventuellt heller ej passar att hälla på med grädde. Då kan en arom med Irish Cream smak bli den perfekta lösningen!

kaffesyrup

Häll på med kaffesirap för att erhålla en mugg kaffe du blir riktigt positiv av

Man blir på gott humör av att dricka smaksatt kaffe för det är lite annorlunda. Med sockerfria smakessenser för kaffe så behöver man ej ängslas för att detta på något sätt skulle vara en fara för vikten. Man kanske rentav kan slopa sockret ifall man får en aning mer smak på kaffet och då blir det ju nyttigare.

Men man kan icke säga att kaffesirapen i första hand är till för att gå ned i vikt. Tanken är snarare att det ska bli roligare att dricka kaffet. Från Aromhuset så får man otaliga annorlunda sockerfria smaker så det är enkelt att hitta den smak som man tycker bäst om. Det här är kaffearomer som man enkelt kan beställa online och få hem i brevlådan.

Drick smaksatt kaffe på jobbet och inte enbart hemma

Kaffe med smak är inte något som man blott kan njuta av hemma. Man kan ju enkelt ta med sig smakessenser till jobbet och hälla på en skvätt då man brygger kaffe. Man får dock vara beredd på att medarbetare kommer att vilja smaka och detta kan medföra aromen omgående är slut varefter man får beställa nytt.

De aromer som man använder för att smaksätta kaffet är hushållsaromer som man kan använda till annat. Man kan till exempel smaksätta vispgrädde med samma typ av arom. Det blir ju kanongott att servera en kaka som har dekorerats med smaksatt grädde med kaffe som har smaksatts på samma vis.

Hitta de smaker som du tycker bäst om för bättre kaffe

En del möjligen rynkar på näsan då de ser melon som smak till kaffet och visst, detta är möjligen lite väl innovativt. Bra info finns här. Det som är bra med kaffesirap och aromer är att de kommer med skilda smak. Du kan beställa det som du med säkerhet känner till att du kommer att tycka om tillsammans med något som verkar intressant.

Den här typen av aromer kostar föga så även om du drar en nitlott så är det ej så mycket att tänka på. Du kan ju använda smaken som ej fungerade till kaffet till annat som exempelvis till vispgrädde, te, filmjölk, youghurt och bakverk.

Vill du prova något avvikande med otroligt mycket smak så testa eterisk olja på droppflaska. En enda droppe – flaskan räcker länge, länge. Stjärnanisolja smakar som Kungen av Danmark karameller, en spännade arom i kaffe samt hemlagat godis. Outspädd eterisk olja finns på allt-fraktfritt.se.

Om du ännu icke har börjat pröva med smak på kaffet så är det hög tid att du gör det. Melon till frukost, hasselnöt innan lunch, och så choklad till eftermiddagsfikan. Med aromerna så blir det hela tiden lite extra gripande att dricka en kopp kaffe.