Vietnamesisk kanel främjar ketosen

Vietnamesisk kanel visar tydliga tendenser på att slunga in en i ketos ifall man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Flera har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det eftersträvansvärda tillståndet snabbt och smidigt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inrymma i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF och Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste sänka sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av detta såklart, men personer mer målbilden att bli av med fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas skapa egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen ökar fettförbränningen och man går snabbare och smidigare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin mat, man äter däremot fritt av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara mödosamt, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin bantning för äldre
metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns personer som upphör med sitt kolhydratintag och ändå inte verkar hamna i ketos, de testar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som kommer tillsammans med ketos, men ingenting sker. Förmodligen beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska gå in i ketos vilket är negativt för kroppen på många sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är svaret. Efter endast någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och genomförde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att hastigt hamna i ketos. Den innehåller ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har flertalet fantastiska egenskaper som gynnar fysisk välbefinnande. Förutom att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i stadig ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott till viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därför likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – gynnsam för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går helt utmärkt att substituera vanlig kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som skänker kroppen en gedigen kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.