Bör man använda sig av ejektorflaska eller spridarbom?

För vissa så är arbetet i trädgården ett rent nöje medan andra ser det som ett nödvändigt ont. Oavsett om man är i trädgården därför att man vill alternativt därför att man måste så kan det vara bra att betänka om man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska för att med järnvitriol behandla mossa i gräsmattan.

bred

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att otaliga väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att sedan enkelt stega omkring på gräset är att detta fungerar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill bearbeta med det järnsulfat mossa inte klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord därför att det är otroligt relevant att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för komplicerat att behandla mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lättja börjar dilla om att den I själva verket är rätt förtjusande som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flera och attraktiva

Med stor tomt så kan man ju ej säga att spridarrampen är det bästa alternativet då man kommer att behöva fylla på vattenkannan och mixa järnsulfat med vatten flera gånger för att dölja hela gräset. järnvitriol. Även ifall spridarbommen är smidig och ger god spridning så kan det kännas lite omständligt att hela tiden springa och ladda på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen därför att därpå låta blandningen ske i själva flaskan. På så vis så kan man kliva omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som inte anser att det är så vidare roligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja kanhända likaså beror lite på ekonomi men det ska sägas att det ej kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan trots att den skänker en så flexibel lösning. En spridarbom kan man ju nyttja flertal gånger, och faktum är att flera väljer att komplettera ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få fler personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man hela tiden behöver ha bra redskap för att klara av arbetet med gräset. Om man inte har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Väljer man att jobba med gti dunk så ska man ju även se till att ha en väl fungerande vattenslang som man kommer åt med i hela trädgården annars så kommer den här flaskan fullkomligt att förlora sitt syfte.