Smak av melon från Aromhuset

En mycket god smaksättare i det kolsyrade vattnet är Aromhusets melonsmak. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker alternativt sötningsmedel men är ändå en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Gillar du smaken av melon, men försöker leva ett liv där intaget av socker samt artificiella sötningsmedel helst ska hållas nere, så är Aromhusets Melon någonting för dig. Varje essensflaska består av 30 ml arom och mäter således inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ca 15 liter kolsyrat vatten ifall man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

sodavatten

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Alla smaker kan blandas med varandra vilket skapar väldigt många variationsmöjligheter. Doseringen görs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan addera eller dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar många, det är en exotisk frukt med massor sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är härlig att blanda med Ananas, Banan alternativt Persika som är andra smaker ur Aromhusets sortiment.

Alla 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten tydligt. Trots detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten tämligen unikt, runt om i världen är det inte så lätt att finna smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är därför ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker alternativt de som helt enkelt bara vill föra en lite mer hälsosam livsstil. I dessa kategorier inkluderas nästan samtliga dagens medvetna människor vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare åt sina innovativa samt uppskattade aromer.

– Det finns ett relativt bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är fortfarande inte vad den borde vara, uppger säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är också tämligen svag i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning samt smakstyrka personligen, och växla mellan smaker hur man vill, när man vill.

Om man därutöver investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en massa dragande av flaskor till och från affären, och några slantar eftersom flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är dessutom så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Även ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra hemma eftersom transporterna av allt mineralvatten idag är en enorm bidragsfaktor till alla miljöfarliga avgaser i atmosfären.