Kalciumaskorbat istället för askorbinsyra för personer med känsliga magar

Det är många som stundtals kan ha ett behov av att fylla på med mer vitaminer samt mineraler än det som man får i maten. Med ett bra kalciumaskorbat pulver så får man c-vitamin som gör en massa bra saker i kroppen. Det är verkligen ingen myt att man kan hålla sig friskare med cvitamin för det är vetenskapligt bevisat att det är med och stärker immunförsvaret.

callt-fraktfritt.se samt för hund på brahund.se. Pulvret som man använder sig av är basiskt och man blandar det lätt med en dryck som man brukar dricka eller så kan man strö det ovanför mat. Man behöver alltså inte få i sig något som rubbar magen och det är minsann en enorm fördel. Du kan göra mer med pulvret som innehåller kalciumsaltet från askorbinsyra Det finns mer användning med pulvret som du får i en burk. Det kan nämligen användas för annat än inre välbefinnande. Visste du att du kan bleka håret med c vitamin? Detta är helt genomförbart och lätt gjort med kalciumaskorbat som kommer i en så smidig form. Man kan helt enkelt mixa pulvret med vatten (men askorbinsyra funkar bättre) och behandla håret. Det finns en aning olika kurer som samtliga är enkla att fatta och att genomföra och som skänker en förtjusande verkan. Den blir förstås icke lika stark som med starka kemiska produkter men tillräckligt för att man ska se en användning med blekningen. Klicka Här för mer info.

Man kan även bearbeta huden med pulvret. Här är det också bara att mixa med vatten och badda på. Resultaten låter inte vänta på sig och behandlingen är högst oförvanskad och fräsch vilket är något som oerhört många gillar och är ute efter.

Det är ju grymt praktiskt att ha ett pulver som man kan använda under tidsperioder då glåmigt väder leder till att man behöver giva immunförsvaret en spark samtidigt som man ser till att sköta hår och hud så att man känner sig lite piggare inuti samt utanpå.