Så kan man lyckas med rökavvänjning fortare och lättare

När man du bestämt dig för att lägga av måste du börja din rökavvänjning. Just nu finns det ett flertal sluta röka råd därute. Här är ett par saker man borde tänka på.

el

Det är relevant att du är ärlig mot dej själv. Har ni beslutat dej? Ifall du icke är totalt övertygad är det ingen idé att man fortsätter.

att sluta röka med hjälp av e-cigaretter som är utan nikotin

ElCigaretten är till hjälp. En e-cigg ger ifrån sig ånga som påminner om rök. I Sverige så kan vi i första hand beställa utan nikotin så vi kommer kanske att behöva någon typ av rökavvänjning spray alternativt tuggummin för att lyckas med att lägga av med att röka tobak. Med en sådan kombination har man kvar nikotinet som saknar att faktiskt ha det.

Det som gör el-ciggen så prima är att dom levereras i ett flertal skilda aromer. Du skadar ingen annan då man vejpar e-cigaretter så man kan blossa i bilen, på jobbet, i hissen och var du än känner för det!

Det existerar läkemedel mot beroendemekanismer

Numera så finns det lite skilda rökavvänjning läkemedel som du kan använda sig av för att klara av abstinensen. Vilket läkemedel man ska använda beror på er situation. Hör med er läkare. Åtskilliga väljer också att använda sig av coacher som stöd och hjälp.

Hypnos som en metod för att bli av med rökbegäret cigaretter

Att använda hypnos för att sluta tobaksröka kanske ej så många känner till men det finns faktiskt. Hypnos kan få dej att sluta med farliga cigg. Det här kan betyda flera tillfällen av hypnos-terapi fast man bör ju förena denna behandlingsmetod med andra metoder så att man får ännu bättre verkan.

Använd emellertid bara professionella hypnotisörer. Med en skojare kastar ni bara pengarna i sjön.

I forum existerar det otaliga sluta röka förslag

På nätet finner du åtskilliga utmärkta sluta röka tips. Du kan fråga andra om hur dom gjorde med sin rökavvänjning. Om man grunnar på om det kommer att fungera att sluta med hjälp av e-cigg så kan man ju fråga hur det gick för andra som tog denna väg och även ta reda på exakt hur dom lyckades.