Otroligt mycket trevligare med snygga gratis etiketter som du hämtat åt ditt hemmabryggda vin´s flaskor.

Såklart vill du använda sig av proffsiga etiketter till ditt hemmagjorda vin. På Internet väljer du bland de gratis etiketter som finns och sedan enkelt skriver ut den. gratis etiketter Det är viktigt att dina vinflaskor får ett proffsigt utseende med snygga vinetiketter. Vill man nedvärdera sitt vin kan det förstås räcka med en påtejpad lapp om innehållet.

skriva

I dagsläget när du vet det faktum att det existerar snygga gratis etiketter för att hämta på internet lär du inte tveka längre.

På sajterna vinetiketter.com, gratisetiketter.se och freelabelmaker.com finns massor av förslag på snygga etiketter som finns att ladda ned gratis.

För ölbryggaren finns det snygga öletiketter att tanka ned också. Om du inte ens tänkt på att du faktiskt kan skapa professionella vinetiketter genom att ladda ner en färdig mall och fylla i så har du mycket att se fram emot.

Visst kan du köpa etiketter till dina vinflaskor, men de gratis etiketter erbjuder är minst lika snygga. Vill du ha bättre ordning och snyggare samt proffsigare i din vinkällare bör du använda personliga etiketter.

Mycket lättare än man kan tro att göra speciell utformning åt sina etiketter.

Vi lovar, det är inte svårt för gratis etiketter har redan gjort jobbet. Du behöver inte bry dig om layout eller design. Du kommer till “dukat bord”. Det finns tydliga fält där man ska fylla i information och det gör att etiketten får en bra struktur och blir lätt att läsa av. För att göra dem mer personliga kan du sedan välja färger och så finns det ett urval olika dekorationer.

När du har valt en design och sedan fyllt i informationen så är det bara att skriva ut. Om du använder självhäftande papper kan du lätt skriva ut dina etiketter till dina vinflaskor.

Om du vill att dina flaskor ska ska ha liknande etiketter som flaskor från vingårdar eller systembolagets ska du använda dig av gummerat papper.
Båda sorterna papper finns på nätet på allt-fraktfritt, hembryggning och prisad.

Varja papper har markeringar var det är bäst att skära eller klippa ut etiketterna.

Inget kul alls att ge bort ditt hemmagjorda vin till dina vänner om det inte har snygga etiketter. Kanontips
Det är alltid kul att få en flaska vin som present men roligast om flaskan har en snygg etikett.

Samma flaskor kommer hela tiden återanvändas flera gånger.

Äldre etiketter, om du vill byta, är inte svårt att få bort. Helt vanligt vatten är allt som behövs. Vare sig det är helt nya flaskor eller köpta på Systembolaget – som du gjort rent – är det lätt att sätta på nya etiketter. Du vill väl vara stolt över ditt vin och utseendet på flaskorna?

En gammal eller rentav felaktig etikett ger fel signaler. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information