Göra vardag till fest och få mer inspiration i livet tillsammans med eterisk Olja

Nog är det så att när det luktar mumsigt så mår vi gott. Man vill alltid att det ska dofta gott hemma, men det är inte alltid det lyckas.

eterisk

Visst går det alldeles utmärkt att spraya eller puffa lite parfym i alla hemmets rum men en bättre och enklare variant är att tillverka egna doftljus av eteriska oljor från Crearome som får sprida sina ljuvliga dofter i alla rum.

Ordet eterisk betyder någonting som är luftigt och flyktigt och vad kan vara en mer passande beteckning på eteriska oljor? Prova själv med bara ett par droppar lavendel för att märka resultatet. Det är helt naturliga dofter och skiljer sig mycket från dem av parfymer.

Om ni söker trygg samt väldoftande eterisk Olja från Crearome alternativt allt-fraktfritt till hudvård

Är du kanske nyfiken på eterisk Olja för egen hudvård? Då ska du ta en titt på Crearome som har säkra hudvårdsprodukter. De erbjuder inte bara en mycket god kvalitet de är också väl etablerade i Sverige.

Man kan använda sig av en bra mandelolja och blanda i en doft som man tycker om. Mycket enklare kan det inte bli att ha skapat sin första massage olja. Det är inte bara massagen utan kombinationen av god doft och massagen som ger ett utsökt välmående. Glöm inte att dofter påverkar sinnet mycket starkt så det är viktigt att välja eterisk Olja med den rätta doften för just detta ögonblick.

Det är väsentligt att icke överdriva dofterna

Folk reagerar mer och mer på det som de anser vara alltför starka dofter som används idag. Här kan det finnas fördelar med att använda sig av eteriska oljor som inte ger lika stark effekt som en vanlig parfym om man bara använder oljan på rätt sätt. Man bör ha i åtanke att det kan finnas känsliga personer i omgivningen som reagerar på starka dofter.

När man gör egna doftljus med hjälp av eterisk Olja bör man ta det lite försiktigt i början. Det kan bli så att man vänjer sig vid den doft man har hemma och använder för mycket olja så det blir för starkt. Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Skulle det bli för starkt så är det ju inte svårare än att man vädrar en stund.

Det är ju viktigt att dofterna inte är för starka för vitsen är ju att man ska må bra av dem. En mycket bra idé kan vara att ha flera dofter (flera oljor) hemma så att man kan variera efter humör och väderlek. essentiella oljor användning. Som exempel är lavendel avstressande och rogivande medan citron och mint verkar uppfriskande.

Man lär sig hela tiden mer om vilka dofter som passar för olika förhållanden. Chansen är stor att du aldrig vill sluta prova olika dofter för att kunna passa dig “just nu”. Det är så pass billigt med dofter av helt olika slag så kanske det är lite dumt att inte prova flera?