Bruka elcigg för att bli rökfri

Den som en gång har börjat röka tobakscigaretter vet att det inte är enkelt att sluta. Man kan vara fast efter första blosset och då kan det ta ett bra tag innan man blir rökfri. Om man gillar känslan av en cigarett i munnen kan en elcigg vara en bra kompromiss.

e

Med en elcigg är det enkelt att bli rökfri

När man ska sluta röka så är det viktigt att fundera lite på vad som händer i kroppen och man bör helt klart dra nytta av sluta röka tips. Oftast är det så att man behöver använda olika knep och tips. e cigaretter åldersgräns
Svenska elcigg levereras inte med nikotin för att klara avvärjningen kan man därför kombinera med nikotintuggummi.

Ofta känner man att någonting fattas om man inte får en cigarett, men för varje dag du klarar att vara utan är en seger. Med hjälp av en e-cigg kan du behålla vissa delar av din rökrutin om du skulle vilja. Det här kan vara nog så viktigt och det som leder till att man till slut lyckas.

Hjälpmedel som gör skillnad

Men det finns också mer än bara elcigg du kan använda. Det finns många smart appar att använda sig av. Appar hjälper dig att få organisation. Många appar är gratis att använda.

I olika forum kan du söka hjälp och stöd från andra. Numera så finns det så många smarta tekniska hjälpmedel som man kanske inte tänker på. Vi är alla olika och många gånger så tjänar man på att ta del av vad andra som har haft liknande problem har gjort för att lyckas. Kostnadsfri information finns online!

Det är bara du som kan få dig själv att sluta röka

Du måste vara motiverade om du vill sluta röka. El-cigg kan bara hjälpa dig så mycket. Det spelar ingen roll om det är med nikotin. Det är bara du som kan fatta det avgörande beslutet.

Att bli rökfri som feströkare är svårt. Sluta tvärt det är bäst. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. Enbart den som bestämt sig helt och hållet blir rökfri.