Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns utav Harry Roberts 1922

Allt fler kolsyrar personlig läsk som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Idag finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i handeln innehåller ungefär 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

billig

Aromhuset har framställt läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jultid återigen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som dricks en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att kånka flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön blir en extra bonus.

Det finns välsmakande anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är lätta att använda och de kan doseras på ett vis som passar dej bäst. Till på köpet så funkar de fint med samtliga sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Zero Julmust med den riktiga originalsmaken uppfunnen av Harry Roberts 1922

När du köper Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Från en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak genom att ta mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en flaska räcker till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, ett flertal konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Fastän att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Gör personliga smakblandningar med smaker till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda alternativt andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du tycker att Julmust och Slush icke går ihop.

Aromhuset, som även tillverkar 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att göra Slush på någon minut, även sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras också den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för sockerfri Zero Cola Slush, som också kan göras med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en ordentligt bra mixer som är bra på att slå sönder is
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, många kan serveras. Denna metod funkar även vid café-servering i liten skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en god produkt eller vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till kolsyrat mineralvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kan hända sätta standard hur smaksatt kolsyrat vatten ska smaka i framtiden.

Det är skojigt att göra personlig läskedryck och du kommer så småningom att märka att du kan skapa den perfekta drycken på så sätt. Smaker till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen blanda dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller göra osötad Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett förslag eller så kör du med lite coolare inslag som apelsin.

Med läskkoncentrat så får du en läsk som är helt unik, det finns ett komplett sortiment. Till på köpet så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ned på socker samt på andra onödiga ingredienser.

Din familj och kompisar kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt vad de känner för!

kolsyrat

Du kommer inte någonsin att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha Julmust men inte kunde hitta detta eftersom butikerna inte säljer. Alternativt så anser du att det bordsvatten som du köper i affären inte är speciellt läckert. Från läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha då du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda lemonad. Den kan hela tiden byta stil och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läskedryck alternativt mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj ut de aromer som du gillar och med variation

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens gille med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. festmust aromer sodastreamer Det blir god dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar smaskigt och inspirerande.